De mest populære attraksjonene i Sao Paulo

Sao Paulo er hovedstaden og en kommune i delstaten Sao Paulo, som ligger sørøst i Brasil. Her er det så mye spennende å se og gjøre at når du skal på ferie hit så må du sette av god tid til å bare være turist.

Rik kultur

Det er vanskelig å plukke ut noen få attraksjoner som absolutt er et must når du besøker Sao Paulo. Denne hovedstaden er så rik på kultur at vi er sikre på at du forelsker deg i plassen og vil reise tilbake flere ganger. Vi har likevel klart å plukke ut noen av de absolutt mest populære attraksjonene som du bare må besøke.

En litt ekstra avslapping på ferie

Uansett hvor du er så er det lov til å slappe av litt ekstra og hygge seg med underholdning på dataen eller mobilen din. Hva er vel bedre enn en Storspiller bonus som gjør at du har ekstra å bruke på mange artige og spennende spilleautomater?Så lenge du har tilgang på internett kan du spille uansett hvor du er om du står i kø eller skal dra fra A til B.

Topp fem attraksjoner i Sao Paulo

Sao Paulo oser av opplevelser samt kjente og ukjente perler som vil gjøre ferien din ekstra minnerik. Under har vi samlet de fem mest populære attraksjonene, og vi garanterer at du ikke vil angre for at du tok deg tid til å se dem.

1. Parque do Ibirapuera

Parque do Ibirapueraer en vakker og naturskjønn park hvor natur møter kultur på en spektakulær måte med museer, skulpturer og en innsjø. Ha piknik i parken og bare la roen senke seg med fugler som kvitrer på alle kanter. Etter et godt måltid kan du se den vakre kunsten til den berømte brasilianske kunstneren Kobra.

2. Avenida Paulista

Avenida Paulista er et landemerke og en severdighet som ligger i hjertet av Sao Paulo. Her kan du shoppe, nyte god mat, se gatekunstnere i aksjon og høre gateselgerne rope om kapp. Eller bare la deg fascinere over tusenvis av forskjellige mennesker som går gjennom gaten.

3. Pinacoteca do Estado

Pinacoteca do Estado er en samling med kunstmuseer hvor du kan se vakre malerier og annen kunst i historisk flotte bygninger. I tillegg til kunst og god, tradisjonell mat i restauranten, kan du også ta deg en minnerik spasertur i en utrolig velstelt hage som er selve prikken over i-en til kunstmuseene.

4. Municipal Market of Sao Paulo

Municipal Market of Sao Paulo er et flott marked hvor du kan nyte og kjøpe førsteklasses råvarer. Her kan du spise lunsj og ta med deg mat hjem, og du får selvsagt en historie med på kjøpet. Det anbefales at du tester ut både fisken og all frukten du finner der, fordi den er ulik den du finner hjemme.

5. Batman Alley

Batman Alley er en bydel i Sao Paulo du absolutt bør ta deg en spasertur i. Her kan du se kunst på alle veggene, og som navnet tilsier er det supermannen Batman som står i fokus noe som også er veldig morsomt for barna.